среда, 4. март 2009.



18. MEĐUNARODNA TURISTIČKA BERZA I SAJAM TURIZMA, OPREME ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO - METUBES

18. MEĐUNARODNOJ TURISTIČKOJ BERZI I SAJMU TURIZMA, OPREME ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO - METUBES


Ova tradicionalna turističko-poslovna manifestacija koja je u službi promocije ponude turističke privrede Crne Gore i regiona održaće se od 12. do 14. februara 2009. godine.

METUBES je manifestacija koja je od strane naših izlagača, s obzirom na termin održavanja, prepoznata kao šansa za blagovremeno predstavlj anj e turističke ponude za narednu sezonu.

METUBES se organizuje kao prezentacija
• turističkih destinacija,
• ponude kapaciteta smještaja i ugostiteljskih objekata i usluga,
• programa touroperatora i turističkih agencija,
• prevoznika u funkciji turizma,
• organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacij a,
• obrazovnih institucija, kao i
• ponuda pratećih djelatnosti koje su u funkciji turizma (obrazovne institucije, advertising agencije, softverske kuće, medijske kuće, telekomunikacijske ustanove, zavod za zapošljavanje i si.)

U 2008. godini smo uključivanjem i predstavljanjem ponude opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo unaprijedili ukupnu ponudu i kvalitet manifestacije. U 2009. godini nastavljamo ka daljem proširivanju segemenata turističke ponude sa posebnim naglaskom na sve zastupljeniju ponudu i opremu za wellness, plažni mobilijar, kozemtiku, suvenire itd.

Program događaja koji se organizuju u okviru METUBES-a, koncipiran je na osnovu Vaših predloga i potrebe turističke privrede, i doprinio je da ova manifestacija preraste u svojevrsne dane posvećene turizmu u Crnoj Gori.

Tradicionalna strukovna takmičenja, kulturni i zabavni programi biće realizovani kao i do sada u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Turističkom organizacijom grada, turističkim udruženjima, obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama i drugim subjektima zainteresovanim za unaprijeđenje turističke ponude.

1 коментар:

  1. Pozdrav! Nisam još posjetila Crnu Goru a jako bih voljela. Možete li mi preporučiti što se tamo može posjetiti, gdje odsjesti i slično? Hvala!

    ОдговориИзбриши