среда, 4. март 2009.



35. SAJMU ISHRANE
koji će se održati od 18. do 21. marta 2009. godine u Budvi.

Sajam ishrane je od strane Globalne Asocijacije Sajmova uvršten kao UFI-Approved Event, što podrazumijeva ispunjavanje međunarodno prihvaćenih standarda o izlaganju, kako za posjetioce, tako i za izlagače.

Isto tako, naša ovogodišnja manifestacija nudi Vam šansu da u uslovima sve oštrije konkurencije i strogih uslova u pogledu kvaliteta proizvoda iskoristite najbolje što sajmovi kao promotivni kanal nude - termin održavanja, jedinstveni ambijent, tradiciju, prepoznatljivost u regionu, veliki broj posjetilaca, poslovne publike, direktan kontakt sa turističkom privredom pred pripremu turističke sezone i visoke komercijalne efekte.

Tokom sajma će svoju ponudu, kroz više segmenata predstaviti preduzeća iz oblasti: prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, industrije kafe, maslinovog ulja, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže, poljoprivredne mehanizacije i hemijske industrije. Pojedinačni segmenti imaju za cilj da pored visokih prodajnih efekata prikažu što raznovrsniju ukupnu ponudu i omoguće detaljnije poređenje kvaliteta i proizvodnih mogućnosti kako profesionalnoj publici i potrošačima, tako i učesnicima.

U okviru programa sajma najavljujemo senzorno ocjenjivanje kvaliteta proizvoda u
kategoriji mlijeka i mliječnih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina, degustacije prehrambenih proizvoda uz brojne druge interesantne događaje koji garantuju medijsku atraktivnost manifestacije.

Kroz brojne poslovne susrete, prezentacije i okrugle stolove profesionalci će biti u prilici da upoznaju najnovije trendove i upotpune svoja znanja u oblasti prehrambene industrije i komplementarnih djelatnosti.



Нема коментара:

Постави коментар