среда, 4. март 2009.

NAUTIC SHOW BUDVA

održaće se u Budvi od 29. aprila do 3.maja 2009. godine.


NAUTIC SHOW u Budvi je najveća nautička manifestacija u Crnoj Gori, koja po svojim potencijalima postaje značajna nautička destinacija na Mediteranu.
Broj izlagača, kvalitet i ekskluzivitet ponude, poslovni rezultati, broj posjetilaca i interesovanje medija koji prate ovaj događaj čini ga izuzetno privlačnim za brojnu poslovnu klijentelu.

Manifestacija se održava u jedinstvenom mediteranskom ambijentu budvanske marine ispred zidina Starog grada. Marina pruža mogućnost za testiranje izloženih plovila čime naši izlagači potencijalnim kupcima mogu pružiti potpuni doživljaj presudan za konačnu poslovnu odluku.

Termin održavanja NAUTIC SHOW-a je, zahvaljujući velikom broju domaćih i inostranih gostiju koji u tom periodu posjećuju Budvu i crnogorsko primorije, pogodan za predstavljanje klijenteli sa znatno šireg tržišta.

Poslovni značaj NAUTIC SHOW-a potvrđuje i respektabilan broj izlagača nautičke opreme, charter agencija, finansijskih kompanija i osiguravajućih društava.
Nepropustite priliku da budete dio najznačajnijeg nautičkog događaja u Crnoj Gori i predstavite se kao lider na tržištu.

Нема коментара:

Постави коментар