уторак, 17. фебруар 2009.


Zašto Crna Gora?

Da biste doskočili nemilosrdnom tempu savremenog života i spoznali iskonsku ljepotu.

Budite ekonomični i odaberite najveću koncentraciju kvaliteta. Osjetite kako vam raste adrenalin dok splavarite kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Evropi.

Ponovo se srodite sa prirodom u djevičanskoj ljepoti Biogradske gore, poslednje prašume u Evropi.

Osjetite puls arkadijskog života u Bokokotorskom zalivu, najjužnijem fjordu u Evropi i pustite da vam se nešto lijepo desi.

Na vama je da se odlučite za intezivni ditiramb životu na jednoj od 117 pješčanih plaža na Jadranu i za renesansni šarm primorskih gradića ili za mirnu planinsku idilu u crnogorskim planinama, pored glečerskih jezera...

Odgonetnite djelić alhemičarski zamršene formule na kojoj počiva jedinstvena zavodljivost Crne Gore osvajajući neodoljive vrhove Durmitora.

Prokrstarite najvećim jezerom na Balkanu i najvećim ptičjim rezervatom u Evropi, Skadarskim jezerom. Otkrijte posebnu dimenziju, koja se formira u presjeku spečificnog crnogorskog spoja estetike i etike i koja čini dušu Crne Gore.

Crna Gora je jedna od poslednjih neotkrivenih tajni, najnovije otkriće svjetskog džet seta, ali zemlja čije najveće prirodne i duhovne vrijednosti odbijaju da budu uklopljene u bilo kakve komercijalne šablone.

Нема коментара:

Постави коментар